CA ES EN
Lectura dramatitzada

Els nens robats

de Blanca Bardagil
Dates
12/06/2017
Horari

A les 19h

Preu
3€ (Personatges de la Beckett gratuït)
Espai
Sala d'assaig
> Comprar entrades

Sinopsi

L’Èlia i en Max es veuen per primera vegada però d’alguna manera ja es coneixen: porten tota la vida somiant l’un en l’altra, tot i no haver-se vist abans.

Són ànimes bessones, que reencarnació rere reencarnació es busquen i es troben. Aquesta situació els portarà a descobrir, a través de regressions, el seu passat: durant l’última vida, havien estat activament involucrats en casos de nens robats. Això els converteix en responsables de les seves accions, malgrat haver-les comès essent persones diferents fa més de quaranta anys.

Els nens robats va ser presentada aquesta tardor al II Pitching de Dramatúrgia de Temporada Alta.

Blanca Bardagil

(Vic, 1988)

Blanca Bardagil és Llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre i també s’ha format a l’Obrador de la Sala Beckett. És cofundadora de la companyia A4MansTeatre, des d’on va estrenar les seves primeres obres com a directora i dramaturga. Ha guanyat el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi amb l’obra L’amant de Diògenes, coescrita amb Montserrat Mas (Ed. Bròsquil). Ha estrenat en dues ocasions a la Sala FlyHard, amb Satisfaction i L’ànima de la nit, i ha col·laborat diverses vegades amb la companyia. Ha participat al II Torneig de Dramatúrgia Catalana amb l’obra 50%. És coautora, juntament amb Ferran Rañé, i directora de l’obra Estúpids. Ha escrit i dirigit diferents peces breus a Microteatres i altres espais. Com a guionista, ha escrit el curtmetratge Without milk i ha format part de l’equip de guionistes de la primera temporada de la sèrie Cites de Tv3.

Autora: Blanca Bardagil
Direcció: pendent de confirmació

Repartiment: pendent de confirmació

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar