CA ES EN
Presentació

Presentació del llibre ‘El misterio del amor’

de Joan Miquel Oliver
Data
24/05/2017
Horari

A les 19:30h

Espai
El menjador de la Beckett
Preu
Activitat gratuïta

L’Editorial Barrett acaba de publicar la versió en castellà d’El misteri de l’amor (Empúries, 2008), primera novel·la de l’exmembre d’Antònia Font Joan Miquel Oliver que, al seu moment, va vendre més de 15.000 exemplars en llengua catalana. El mallorquí en parlarà al Menjador de la Beckett, el bar de la Sala Beckett, on va presentar ara fa un mes el seu darrer disc en solitari, Atlantis.

La novel·la aborda el tema de l’amor i les relacions de parella des del punt de vista particular, surrealista i sensible. Un conegut escultor rep l’encàrrec de dissenyar i construir un monument per commemorar el Dia de la Dona a la Plaça Sant Jaume de Barcelona: una vulva d’acer de més de sis metres d’altura que es converteix en una absurda, divertida i inquietant excusa per enllaçar històries entre si amb la finalitat de resoldre el misteri de l’amor.

La novel·la ha estat traduïda al castellà per Jenn Díaz (Barcelona, 1988), considerada una de les escriptores més prometedores de la generació de joves autors (a més de ser una gran admiradora de Joan Miquel Oliver), mentre que la il·lustració de la portada és obra de Francesc Palomar, un dels fundadors de La Fura dels Baus.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar