CA ES
Assaig obert

Trade (1). Esbós per a una dramatúrgia documental

La conquesta del Pol Sud
Data
20/05/2017
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

La globalització implica un canvi d’escala. El mercat deixa de ser local per esdevenir planetari. Com funciona realment -fàcticament- el comerç? En què consisteix el tràfic de mercaderies a nivell planetari? D’on prové el que consumim? Quines proporcions ha assolit això? Què té que veure amb nosaltres?

Comencem un nou procés d’investigació que ens ha dut a observar les rutes marítimes com un punt central del tràfec econòmic actual. Un entramat de contenidors, grues, motors, metall i carburant que ‘alimenten’ sense interrupció les necessitats del consumidor. Hem volgut experimentar directament, a alguns dels ports i rutes més importants d’Europa, alguns significats de tot aquest desplegament.

Gràcies a la complicitat de la Sala Beckett tenim l’oportunitat, a través d’una residència artística, de posar en joc alguns dels materials de vídeo i enregistraments varis obtinguts en aquest nou viatge d’investigació. Buscarem les possibilitats expressives d’aquests materials i farem alguna hipòtesi de dramatúrgia del futur documental escènic que tindrà el mercat global com a focus.

Finalment, en un assaig obert, compartirem el resultat d’aquestes primeres proves i posarem sobre la taula les possibilitats i camins que haguem intuït. La idea és la d’obrir el nostre procés de creació establint un diàleg amb el públic sobre aquest primer esbós en particular i també sobre el nostre treball en la dramatúrgia documental.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar