CA ES EN
Curs

Aprendre dels millors

Curs d'introducció a l'escriptura teatral
Professor: Esteve Soler ,
Dates
Del 19/04/2017 al 21/06/2017
Horaris
Dimecres d'11h a 14h
Preu
300€
Més informació

Total hores: 30h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

Edward Albee, Ingmar Bergman, Jordi Galceran, Sarah Kane, Neil LaBute, Mike Leigh, David Mamet, Pier Paolo Pasolini, Harold Pinter i Ramón María del Valle Inclán. Durant 10 sessions descobrirem les claus de la dramatúrgia i aprendrem el mètode de 10 creadors excel·lents mentre desenvolupem exercicis pràctics.

Esteve Soler

Dramaturg format a l’Institut del Teatre i a la Sala Beckett, on dóna classes d’escriptura dramàtica. Des de 2008, la trilogia formada per les obres Contra el progrés, Contra l’amor i Contra la democràcia es troba disponible en 17 idiomes (català, anglès, francès, alemany, castellà, grec, italià, danès, romanès, txec, hongarès, rus, croat, portuguès, eslovè, suec i finès), mentre que gairebé 70 directors les han fet seves en països com ara Anglaterra, Alemanya, Estats Units, França, Romania, Suïssa, Àustria, Grècia, Veneçuela i Xile. Ha format part de les seccions oficials dels festivals Theatertreffen i Literaturfestival, ambdós de Berlín, i del certamen francès La Mousson d’Été (en dues ocasions). Algunes de les seves altres obres s’han estrenat al Teatre Nacional de Catalunya i al Teatre Lliure. Contra la democràcia va ser guardonada amb el premi Serra d’Or 2012 al millor text teatral de l’any i Contra el progrés, amb el premi Godot de França a la millor obra de l’any. Com a cineasta, els seus treballs s’han projectat i premiat a certàmens del nivell del London Film Festival, Clermont-Ferrand, NY’s Rooftop Films i el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, entre molts altres.

A la Sala Beckett, d’aquest autor s’hi ha pogut veure Contra el progrés (2009) i Contra la democràcia (2011). A més a més, ha impartit nombrosos tallers i seminaris per a dramaturgs.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Et pot interessar
Curs
Escriure teatre, avui
Curs d'iniciació a l'escriptura dramàtica
Del 19/04/2017 al 21/06/2017
Curs
Les històries de la nostra gent gran
Taller d’escriptura per a persones a partir de 45 anys
Del 27/04/2017 al 25/05/2017
Curs
La màgica metamorfosi dels materials
Taller avançat de dramatúrgia
Del 08/05/2017 al 10/05/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar