ca
Curs

Teatre per a noies i nois

Curs de teatre per a nois i noies de 12 a 16 anys
Professor: Alberto Díaz ,
Dates
Del 04/04/2017 al 20/06/2017
Horaris
Dimarts de 17.30h a 19.30h.
Preu
Preu del curs: 480€. Preu fraccionat per trimestre: 160€
Més informació

Total hores:

-Tardor: del 4 d’octubre al 20 de desembre: 20h (10 sessions – l’1/11 i el 6/12 no hi ha classe)

-Hivern: del 10 de gener al 28 de març: 24h (12 sessions)

-Primavera: del 4 d’abril al 20 de juny: 22h (11 sessions – l’11/4 no hi ha classe)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

 

Descripció del curs

Un aproximació al fet teatral des del joc escènic i la improvisació. Un espai d’experimentació on provarem diversos mètodes d’entrenament actoral i obrirem noves vies expressives, per començar a treballar com a actors creatius, oberts i dinàmics. El taller acabarà amb una mostra on es posaran en escena textos teatrals o es confrontaran amb el públic materials creats pels alumnes.

Alberto Díaz

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre i amb estudis de direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre. En teatre, ha treballat en més d’una trentena d’espectacles a les ordres de directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou, Josep Maria Miró, Carlota Subirós, Lurdes Barba, Xicu Masó, Pep Pla, Daniel Anglès o Marc Angelet, i amb companyies com Dei Furbi, Arcàdia, Teatre del Repartidor o Males companyies.

És membre de la companyia La Ruta 40, amb la qual ha estrenat dotze espectacles a destacades sales i festivals de Catalunya, rebent premis com el Premi Adetca Catalunya Teatre 2020 a Projecte artístic singular o el Premi de la Crítica 2019 per Reiseführer.

Com a director ha estrenat El llarg dinar de Nadal (Premi Butaca 2015 a Millor espectacle de petit format) o Si tinguéssim més coca et demostraria com t’estimo, entre altres.

En el terreny audiovisual, ha treballat a diverses sèries de televisió i pel·lícules, entre les que destaquen Mi vacío y yo, Com si fos ahir, Més dinamita (amb Tricicle) o Kubala Moreno Manchón.

Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, l’ERAM o l’Estudi Laura Jou. Més informació a www.albertodiaz.net.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

Un cop seleccionat, la reserva de plaça es farà formalitzant l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar