caes
Recital

Alabatrada: Antònia Vicens, Joan Vigó i Lluís Calvo

Festival Alcools. Poesia en escena
Data
20/03/2017
Horari

A les 20h

Preu
Espectacle gratuït

Si hi ha una col·lecció que ha marcat fondament els últims anys la vida poètica catalana és Alabatre, de LaBreu Edicions, que curiosament publica sis llibres a l’any en dues tongades de tres llibres. I no hi ha millor manera de tancar el festival Alcools que amb la presentació de la primera Alabatrada del 2017 que conformen, ni més ni menys, que els últims volums d’Antònia Vicens (premi nacional de cultura 2016), Lluís Calvo i Joan Vigó. Una tríada indestructible.

El festival Alcools

El festival Alcools va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb la ferma voluntat de portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Volíem treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la tercera edició amb el trasllat a la Sala Beckett, la casa dels dramaturgs del país, per fer-lo créixer i trobar el seu cau ideal. Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar. I tot és possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes, que organitza el certamen juntament amb la Sala Beckett, i la Fundació Carulla, com a patrocinador.

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Direcció d’escena: Jordi Oriol
Patrocinador: Fundació Carulla
Organització: Institució de les Lletres Catalanes i Sala Beckett

Consulta tota la programació del Festival Alcools

Et pot interessar
Festival de poesia
Festival Alcools 2016-17
Poesia en escena
Del 14/02/2017 al 20/03/2017
Espectacle
#GualWhitman. Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda
Festival Alcools. Poesia en escena
07/03/2017
Espectacle
Alcohols. Martí Sales i Núria Martínez Vernis
Festival Alcools. Poesia en escena
14/03/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar