caesen
Espectacle

Argentinamiento

de J. D. Wallovits
Dates
Del 27/04/2017 al 14/05/2017
Horari

De dijous a dissabte, 20h. Diumenge, 18h

Durada
1h 45min
Espai
Sala de dalt
Preu
12€

Espectacle en castellà

Una sàtira poètica, intel·ligent i divertida, que confronta els valors de la vella Europa anestesiada amb la paupèrrima vitalitat d’una Argentina en estat de supervivència permanent. Amb Argentinamiento, Julio D. Wallovits (Smoking room, La silla, Las listas) afronta el repte de fer dialogar les dues realitats culturals que l’han format i se’n surt per la via de l’humor i la radicalitat creativa.

Sinopsi

Amb un llenguatge de sàtira (no és la sàtira l’únic realment seriós avui en dia?) J. D. Wallovits situa cara a cara Europa i Argentina i les compara. En el moment en què Europa es troba amb una sèrie de problemes que abans només semblaven possibles a Argentina, i el món sencer s’“argentinitza”, és moment de fer un cara a cara entre idees, gestos, punts de vista i tradicions. No es tracta de veure qui guanya o perd, sinó intentar entendre les seves diferències fonamentals.

Espectacle en castellà

Autoria i direcció: J. D. Wallovits

Repartiment: Pasquale Bávaro, Ramiro Blas, Joaquin Daniel i Francesc Garrido

Disseny d’escenografia i vestuari: Ramon Ivars
Disseny d’il·luminació: Jimmy Gimferrer
Realització de vestuari: Lleonard Quintana
Ajudant d’escenografia: Albert Gràcia
Il·lustracions: Pedro Strukelj
Fotografies: Román G Yñan
Ajudant de direcció: Oriol Morales

Una producció de La Doma

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar