ca
Espectacle

Compto els estels dels meus mots

de Rose Ausländer Traducció de Feliu Formosa. Dramatúrgia i direcció: Ester Formosa
Dates
Del 19/09/2001 al 30/09/2001
Espai
1894

Compto els estels dels meus mots pretén ser un espectacle multidisciplinar col·lectiu on artistes de diferents àmbits sumen les seves propostes per crear un espectacle innovador al servei de la proposta d’Ester Formosa: transmetre al públic l’emoció que li va provocar la lectura dels poemes de Rose Ausländer. El poeta Alfred Margul-Sperber diu de Rose Aüslander: “En la poesia contemporània, no conec un exemple amb més impacte que corrobori la vella teoria segons la qual tota la magnificència i tota la bellesa es troben en les coses més senzilles”.

Prenent com a punt de partida aquests poemes i seguint com a fil conductor la darrera entrevista que la poetessa va fer, els creadors aporten la seva aventura artística personal, oferint a la vegada el seu treball com a suport del treball dels altres per oferir un espectacle singular i artísticament arriscat.

Text: Rose Ausländer

Dramatúrgia i direcció: Ester Formosa

Traducció: Curs de traducció avançada Alemany-Català (UPF)

Professor: Feliu Formosa

Música: Angel Pereira

Intèrprets: Ester Formosa i Angel Pereira

Proposta escènica: Marta Alemany i Gina Cubeles

Fotografia: Joan Fontcuberta

Producció: Emma Masferrer

Espectacle subvencionat per la Generalitat de Catalunya (Dep. de Cultura), amb el patrocini de Genebre.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar