CA ES EN
Espectacle

SLASH o les Apories de l’Avantguarda (El desenvolupament d’un Show)

de Marlene Kolatschny
Dates
De l'11/07/2017 al 12/07/2017
Horari

A les 20h

Preu
5€ (3€ Personatges de la Beckett)
Espai
Sala de dalt
> Comprar entrades

L’ESPECTACLE

Sísísísísí! És el moment de tornar-hi! Vinguin! Vegin! De ben segur que no han vist mai res d’igual!
Està bé, de forma individual potser sí, això podria ser. Hi ha gags que funcionen massa bé com per no mostrar-los una i altra vegada. La gent adora les nostres atraccions. I siguem honestos: el desarrelament metafísic és un molt bon tema pel cinema arthaus, això ja ho sabem. Moltes vegades és el Show qui ens pensa a nosaltres. Tanmateix, us garantim que aquest cop ens atenem a totes les normes, realment totes. Que no aparegui ningú amb el bolígraf vermell i teló caient, i encara menys els hereus de Brecht. El Show roman Show. Així doncs, posem fil a l’agulla, pim pam, i som-hi!

ELS CREADORS

Marlene Kolatschny neix a Berlín l’any 1992. Estudia ciències de la cultura i literatura alemanya a la Humboldt-Universität zu Berlin així com History of Art al Goldsmiths College de Londres. Durant els seus estudis, realitza assistències de direcció a la Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz, a la Schaubühne am Lehniner Platz i al Ballhaus Ost. Com a autora, dramaturga i directora emprèn un seguit de projectes propis, al grup de teatre jove P14 de la Volksbühne, al teatre Meyerhold de Moscou i, amb el col·lectiu de performance Leien des Alltags, en el marc de la Ruhrtriennale 2016.

Julius F. Brauer neix a Berlín l’any 1994. La seva formació com a ballarí de claqué comença durant la seva època escolar. Paral·lelament, es desenvolupa com a actor al P14, on a partir de 2015 també assumeix els rols de direcció i coreografia. El 2016 puja per primer cop a l’escenari gran de la Volksbühne a Judith de Frank Castorf. Ha treballat en cinema i televisió. Des de setembre de 2016 estudia interpretació a la Hochschule für Musik und Theater “Felix Mendelssohn Bartholdy” de Leipzig.

L’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2017 Festival de Barcelona.

Autora: Marlene Kolatschny
Direcció: Julius F. Brauer i Marlene Kolatschny
Traducció per als subtítols: Max Grosse Majench

Intèrprets: Sebastian Arnd, Charlotte Brandhorst, Judith Gailer, Marlene Knobloch, Paula Knüpling, Lilith Krause, Luis August Krawen i Luna Znatsch

Coreografia: Julius F. Brauer
Vestuari: Amani Gowdet
Disseny d’il·luminació: Leander Hagen
Disseny sonor: Jonathan Hamann
Veu en off: David Thibaut
Ajudantia de direcció: Sarah Kailuweit
Supervisió de la traducció: Dietrich Grosse i Montse Majench
Coordinació P14: Vanessa Unzalu-Troya

Una producció del P14 de la Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar