CA ES EN

Carlos Be

(Vilanova i la Geltrú, 1974)

Autor de més d’una trentena d’obres teatrals, els seus textos s’han estrenat a Colòmbia, Espanya, Estats Units, Itàlia, Mèxic, Panamà, Txèquia i Veneçuela i s’han traduït a l’anglès, eslovac, italià, polonès, portuguès, txec i ucraïnès. Entre altres guardons, ha rebut el Premio Caja España de Teatro 2001 (per Noel Road 25: a genius like us), el Premi Born de Teatre 2006 (per Origami) i el Premi Serantes de Teatre 2008 (per La caja Pilcik).
Com a membre fundador i director de The Zombie Company, ha estrenat prop d’una dotzena d’obres a Barcelona i Madrid, a més de ser convidat a dirigir al Teatre Ungelt de Praga i al Teatre Camarín del Carmen de Bogotà.
Entre altres centres, ha impartit cursos i tallers d’escriptura teatral a la Sala Beckett de Barcelona, a Biribó Teatro de Madrid i a l’Institut Cervantes de Praga dins la programació del XXIII Festival Internacional de Teatre Escolar en Castellà.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar