caesen

David Lescot

(1971)

Dramaturg, director d’escena i músic. Artista associat al Théâtre de la Ville, en els seus muntatge barreja teatre i formes no-dramàtiques, particularment la música i la cançó. Entre els nombrosos premis que ha rebut destaquen el Premi del Syndicat national de la critique a la millor creació en llengua francesa per Un homme en faillite (2007), el Gran Premi de literatura dramàtica per L’européene (2008) i el Molière a la revelació teatral per La commission centrale de l’enfance (2008), un monòleg que va interpretar durant cinc anys (2008-2013) acompanyat només d’una guitarra elèctrica txecoslovaca del 1964.

Les seves darreres peces teatrals són Les Jeunes, On refait tout i Réfection, totes tres de 2011, i Le Système de Ponzi (2012).

A la Sala Beckett, d’aquest autor es farà la lectura dramatitzada d‘Un home en fallida en el context de Fabulamundi, durant la IX edició de l’Obrador d’estiu (2014). Anteriorment, el 2009, es va llegir Matrimoni. També ha impartit nombrosos cursos i seminaris d’escriptura teatral.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar