caes
Club de lectura

‘Al peu de la lletra’

Club de lectura de 'Rebel·leu-vos. Va dir ella. Torneu-vos a rebel·lar' d'Alice Birch
Data
06/03/2019
Horari

A les 18:30h

Espai
Club d'autors
Preu
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El club de lectura Al peu de la lletra és una activitat exclusiva per a Personatges en la que es treballa el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett. El proper text serà Rebel·leu-vos. Va dir ella. Torneu-vos a rebel·lar d’Alice Birch, que compartirem i analitzarem el 6 de març a les 18:30h.

Sinopsi

A Rebel·leu-vos. Va dir ella. Torneu-vos a rebel·lar, Alice Birch examina el llenguatge, el comportament i les forces que donen forma a la dona al segle XXI i es pregunta què ens atura de fer alguna cosa vertaderament radical per canviar-los.

L’obra transforma el llenguatge i fa miques els límits per explorar les innombrables maneres en què les dones són estilitzades, modelades i confinades per encaixar en les expectatives de la societat, preguntant-nos: què passa quan ens rebel·lem?

Una obra d’humor, força i actitud rockera que refusa comportar-se.

Un manifest teatral per a l’era del #MeToo.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, cada tres mesos, amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit perquè el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en el que et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click en aquest enllaç.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar