ca
Club de lectura

‘Al peu de la lletra’

Club de lectura d''Éssers' i 'Lac lunae', de Carsten Ahrenholz
Data
12/12/2018
Horari

A les 18:30h

Preu
Activitat exclusiva per a Personatges

Primera sessió de la temporada 2018-19 del club de lectura teatral adreçat exclusivament als Personatges de la Beckett.

Volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. En la propera sessió del 12 de desembre, parlarem sobre dues peces curtes: Éssers i Lac lunae, de Carsten Ahrenholz.

Sinopsi d’Éssers

L’acció d’aquesta peça té lloc en una plaça pública, tancada per unes obres que fa temps que es troben aturades. Els petits comerços al voltant, afectats també per una greu crisi econòmica, lluiten per la seva supervivència. Un dia, però, es produeix un petit canvi a la plaça: es col·loca mobiliari urbà davant d’una de les botigues. Una persona gran sense sostre ho troba i s’hi instal·la. Una persona d’edat mitjana surt de la seva botiga, decidida a impedir aquest nou revés per al seu negoci. A prop, un infant juga a la pilota.

Tres persones, tres astres, girant cadascun en la seva òrbita, que comparteixen el mateix camp gravitacional.

Sinopsi de Lac lunae

Lac lunae (llet de lluna) és el nom científic d’un mineral blanquinós, tou, que es troba en algunes coves. A la recerca d’aquesta meravella del món subterrani, dos espeleòlegs aficionats es troben perduts i atrapats, suspesos enmig d’una gran cova fosca, incapaços d’avançar ni de tornar.
Un dels dos –suposadament l’expert, que ha guiat l’exploració– s’esforça per treure importància a aquest fet, mentre l’altre –un novell, que s’ha deixat portar a aquesta aventura–, ple de retrets, lluita amb la seva por i desesperació.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar