caesen
Xerrada

Alguien te U.S.A.

Col·loqui amb Jorge Picó i Xavo Giménez després de 'Llopis'
Data
28/02/2018
Horari

Després de la funció de Llopis (20h)

Espai
Sala de dalt
Preu
Preu inclòs amb l'entrada de l'espectacle

El 28/02, després de la funció de Llopis, tindrà lloc una conversa entre dos creadors valencians: l’autor i actor de l’espectacle, Xavo Giménez, i Jorge Picó, actor, director i autor d’espectacles com 30/40 Livingstone, entre altres.

Llopis limita pel nord amb el Missisipi i pel sud amb Massanasa. És molt terreny verge o no n’hi ha prou per ser algú i cultivar-se?

D’això va una mica Llopis, de la geografia d’un mateix, que la veritat és més veritat si està en anglès i de com cadascú s’inventa la seva “Llopis Way of life” mentre vas tirant currículums.

Si poses al google Llopis el primer que surt és una empresa d’ametlles alacantines. Pedigrí, sang i punt d’honor. Amunt Llopis, vinguin a veure’l a la lluna de la Sala Beckett.

D.O. València

Sota l’encapçalament de D.O. València, i seguint el format de D.O. Illes Balears que vam promoure la temporada passada, volem afavorir l’exhibició d’espectacles creats per artistes valencians i ser-ne altaveu. Durant tres setmanes acollirem diverses propostes representatives del panorama escènic valencià que aniran acompanyades de dues xerrades que ens ajudaran entre millor la situació cultural dels artistes de la terreta. Amb cicles com aquest volem donar a conèixer la creació contemporània d’altres territoris a Catalunya.

Amb Jorge Picó, autor director i actor valencià i Xavo Giménez, autor i actor de Llopis

Et pot interessar
Espectacle D.O. València
Llopis
de Xavo Giménez
28/02/2018
Espectacle D.O. València
Síndrhomo
de María Cárdenas
Del 01/03/2018 al 02/03/2018
Espectacle D.O. València
40 años de éxitos del posfranquismo español
Las víctimas civiles
03/03/2018
Espectacle D.O. València
El feminista
d'Héctor Arnau
09/03/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar