Lectura dramatitzada

Amor particular

de Xavier Zanuy i Buen
Data
22/03/2022
Horari

A les 19h

Durada
1h 40min
Espai
Sala de baix
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Sinopsi

En Màrius porta més de vint anys amb l’Uri quan un accident el deixa tetraplègic.
Com afecta al dia a dia d’una parella i al seu nucli familiar més proper la lesió medul·lar d’un dels seus membres?

Amor Particular és una història plena d’humor i tendresa, de retrets i dolor. Però no només això. Amor Particular és també una història d’amor que pretén trencar barreres i donar visibilitat a noves normalitats.

Obra guanyadora del Premi Saó de Ponent 2021.

Aquesta obra és fruit de l’Itinerari Beckett, que vol promoure l’escriptura de noves peces teatrals.

L’AUTOR

Xavier Zanuy i Buen

Xavier Zanuy i Buen és de Sant Pau de Segúries i viu a Barcelona.
Diplomat en Magisteri i en Logopèdia i Llicenciat en Psicologia, s’ha dedicat, sobretot, al camp de l’educació, on porta més de vint-i-cinc anys treballant en una Escola d’Educació Especial de Barcelona.
Tot i ser una persona inquieta en tots els camps que tenen relació amb les arts, les ganes d’escriure són relativament noves per a ell.
Amant dels llibres, el teatre i les bones històries, comença a formar-se a l’Ateneu Barcelonès i al Laboratori de Lletres, on s’inicia als cursos de Narrativa, Novel·la i Conte.
Complementa aquesta formació amb cursos d’Escriptura Teatral a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett, amb dramaturgs com Marc Angelet, Josep Maria Miró, Paco Bezerra i Javier Daulte, entre d’altres.
De tots aquests cursos neixen les idees per als seus primers manuscrits, les novel·les Després del darrer punt i Lo Mariner de Sant Pau, la novel·la juvenil Vull ser com tu i el conte infantil La Dentoles.
Amor Particular, la seva primera obra de teatre, ha estat guardonada amb el premi Saó de Ponent 2021 de Mollerussa, i en breu serà editada per Pagès Editors en la col·lecció “Teatre de Butxaca”.

Autoria: Xavier Zanuy i Buen

Direcció: Oriol Puig Grau

Repartiment: Ruben Ametllé, Alejandro Bordanove, Jordi Llordella i Teresa Vallicrosa.

Una producció de la Sala Beckett