‘Animal negro tristeza’ al Teatro Español de Madrid

d'Anja Hilling
Traductora
Maria Bosom
Direcció
Julio Manrique
Dates
Del 26/04/2022 al 20/05/2022
Horari

De dimarts a dissabte a les 19h

Horari especial San Isidro: 14 de maig a les 17h

15 de maig a les 20h

L’espectacle Animal negre tristesauna producció de la Sala Beckett i el Teatro Español, que fa temporada a la Beckett del 26 de gener al 6 de març, es podrà veure al Teatro Español de Madrid.

Sinopsi

Quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

Tot d’una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d’una, l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.

Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern.

Autoria: Anja Hilling
Traducció: Maria Bosom*
Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Mireia Aixalà, Joan Amargós, Màrcia Cisteró, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Escenografia: Alejandro Andújar
Il·luminació: Jaume Ventura
Vestuari: Maria Armengol
So: Damien Bazin
Vídeo: Ciscu Isern
Ajudantia de direcció: Ferran Carvajal
Estudiant en pràctiques (Institut del Teatre): Esteve Gorina i Andreu

Una producció de la Sala Beckett i el Teatro Español

*Aquesta traducció ha rebut el suport del Goethe Institut i de la Generalitat de Catalunya