Assaig obert

Assaig obert d’ ‘El corredor de karts’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
01/12/2021
Horari

A les 17h

Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimecres 1 de desembre, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obert d’El corredor de karts, l’obra que Marc Artigau i Queralt ha escrit expressament per a la companyia Parking Shakespeare, dirigida per Xavi Ricart. Estarà en cartell del 16/12/2021 al 16/01/2022.

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

A mitjans dels anys vuitanta, dos estranys membres d’una organització catòlica estan sotmetent el propietari d’un taller mecànic a successives sessions d’hipnosi, per tal d’utilitzar-lo en una sospitosa operació d’exportació de missals a Andorra.

Els germans del mecànic, quan ho descobreixen, recorren als serveis d’una professional de la hipnosi perquè els ajudi a contrarestar la influència que l’organització catòlica està tenint en el cervell del seu germà i a arribar al fons de la qüestió, ben endins de l’inconscient de tot un país.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Atenció! Les places són limitades!