Assaig obert

Assaig obert
d’‘Al final, les visions’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
09/06/2022
Horari

A les 16h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dijous 9 de juny, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obert d’Al final, les visions, la nova producció de la Sala Beckett escrita i dirigida per l’autor resident aquesta temporada, Llàtzer Garcia, i protagonitzada per Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu i Xavi Sáez. L’espectacle es podrà veure en el marc del GREC 2022 Festival de Barcelona, del 29/06 al 31/07/2022.

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

La Sara i l’Adri, una parella jove, s’instal·la en una masia, no gaire lluny de Girona. De seguida coneixen el veí, l’Álex, que viu sol en una casa a poques passes de la seva i amb qui comencen a establir una relació que es consolida la nit que ell els convida a sopar. Acabada la reunió, i ja de matinada, la Sara no pot dormir i, en mirar per la finestra, veu el seu veí, ajupit a terra, mig nu, mirant-se de manera obsessiva la casa on viuen i, en concret, la finestra del dormitori que ocupen… Les nits següents, l’Álex continua fent la mateixa estranya aparició.

Culpes imposades, redempcions que es fan esperar molts anys, somnis, retorns, visions i finals formen part d’una història intensa que ens parla d’aquell territori en el qual conviuen els vius i els morts, els qui ja han marxat i els qui, potser malgrat seu, encara hi són.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Atenció! Les places són limitades!

Et pot interessar
Jornada
6è any de la Beckett al Poblenou
Gràcies per ser-hi!
09/06/2022
Presentació
Avançament de la temporada 2022/23
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
09/06/2022
Espectacle
Al final, les visions
de Llàtzer Garcia
Del 29/06/2022 al 31/07/2022
Espectacle
Paradís
de Sergio Baos
Del 05/07/2022 al 22/07/2022