Assaig obert

Assaig obert d’‘Asesinato de un fotógrafo’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
14/12/2022
Horari

A les 18h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimecres 14 de desembre, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obert d’Asesinato de un fotógrafo, l’obra escrita i interpretada per Pablo Rosal amb direcció de Ferran Dordal. Estarà en cartell del 18/01 al 19/02/2023

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

Seguint les pistes d’una misteriosa nota, un detectiu privat recorre la ciutat creuant-se amb una sèrie de singulars personatges, tots ells sospitosos de l’assassinat del cèlebre fotoperiodista alemany Franz Ziegetribe. L’observació i la intuïció guiaran les seves passes. Tota escena d’un crim és una posada en escena. Tot cadàver inaugura un relat. El relat és el discurs criminal. Desmantellar un relat és fer aflorar el funcionament de la vida. D’aquesta manera, assistirem a un clàssic procés d’investigació on l’aroma del noir més clàssic es destil·la amb les potencialitats de l’àmbit escènic, per qüestionar-se alguns dels paradigmes de la contemporaneïtat a través d’aquest singular homenatge i paròdia de gènere.

Espectacle en castellà.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Atenció! Les places són limitades!