Assaig obert

Assaig obert de ‘L’altre’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
05/04/2022
Horari

A les 17:30h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimarts 5 d’abril, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obertde L’altre, l’obra de Roc Esquius dirigida per Sergi Belbel amb Cesc Casanovas i Àlex Ferré en el repartiment. Estarà en cartell del 28/04 al 05/06.

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

El Claudi, principal inversor de l’empresa tecnològica Visos Blaus, ha encarregat al seu director, l’Agustí, un projecte que haurà de revolucionar el futur de la humanitat.

El Conrad, enginyer en cap de Visos Blaus, té problemes d’ordre tècnic, però sobretot ètic amb el producte, de manera que contracta l’Adrià, una jove promesa de l’enginyeria.

Paral·lelament, els subjectes de prova del producte: el Carles i l’Andreu, treballen sense treva a les ordres dels enginyers, per tal de perfeccionar-lo i millorar-ne les competències i el funcionament.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Atenció! Les places són limitades!