caes
Assaig obert

Assaig obert de ‘Demà’ d’Helena Tornero

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
06/02/2020
Horari

A les 12:30h

Espai
Aula 1
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dijous 6 de febrer, els Personatges de la Beckett podran assistir a un assaig obert de Demàd’Helena Tornero, un espectacle de La Virgueria, companyia resident aquesta temporada 2019-20, que es podrà veure a la Sala Beckett a partir del 19 del mateix mes.

A l’assaig hi haurà l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges podran compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

Em sents? Demà comença tot. Demà somriuràs, demà tindràs tot l’amor que desitges, demà el teu somni començarà a fer-se realitat. Mai més llàgrimes, mai més solitud, mai més aquella sensació d’estar en un lloc oblidat i perdut del món on no arriben les trucades ni les veus amigues. Perquè a partir de demà estaràs amb ell. I amb ell al teu costat res no pot anar malament.

Prepara’t per demà.

La companyia La Virgueria compta en aquesta ocasió amb la dramaturga Helena Tornero, amb qui comparteix l’ADN de la reflexió i la consciència social. Prometen contingut sense oblidar els elements escènics, sempre a favor d’una poesia que va de la paraula a l’estètica passant per tots els racons de la posada en escena.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Et pot interessar
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020
Licaó. Apologia del desig
de Dimitris Dimitriadis
Del 21/04/2020 al 26/05/2020
AJORNAT – Una niña es una cosa a medio formar
d’Annie Ryan a partir de la novel·la d’Eimear McBride
Del 22/04/2020 al 26/04/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar