Assaig obert

Assaig obert d’ ‘Eufòria’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
24/11/2021
Horari

A les 17h

Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimecres 24 de novembre, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obert d’Eufòria, l’obra de l’autora resident de la temporada 2020-21, Lara Díez Quintanilla, que estarà en cartell del 15/12/2021 al 09/01/2022.

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

Un poble que vivia galopant en l’eufòria eterna es va veure amenaçat per un final. No hi havia res a fer per evitar-ho. Qualsevol intent de rebel·lar-s’hi produïa l’efecte contrari. Tothom va col·lapsar. La majoria va preferir anticipar-se i esclatar abans d’enfrontar-se a un moment així. Qui es va quedar va haver de tirar enrere, travessar un pantà bipolar i tornar al principi per poder, a la fi, assumir que s’acabaria.

L’obra és el viatge d’un grup de persones soles cap a un final compartit, a través d’aquest món malalt d’eufòria, que es promet infinit.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Atenció! Les places són limitades!