caes
Assaig obert

Assaig obert de
‘La morta de Pompeu Crehuet’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
19/02/2020
Horari

A les 12:30h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimecres 19 de febrer, els Personatges de la Beckett podran assistir a un assaig obert de ‘La morta’ de Pompeu Crehuet la nova producció de la Sala Beckett escrita i dirigida per Marc Crehuet. L’espectacle es podrà veure del 05/03 al 05/04 a la Sala de baix.

A l’assaig hi haurà l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges podran compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

El dramaturg Marc Crehuet, en plena crisi creativa després de l’èxit de la seva obra El rei borni, rep la visita de l’espectre del seu besavi, Pompeu Crehuet, que també era dramaturg. Pompeu li demana que dirigeixi la seva obra més reeixida perquè la gent el reconegui, per fi, com a un autor canònic de les lletres catalanes.

En Marc intenta esquivar la proposta, però la determinació del seu besavi és molt forta i es veurà obligat a lluitar per aixecar una obra de principis del segle passat que sembla no interessar ningú, sota la supervisió constant del seu besavi mort.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett.

Et pot interessar
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar