caes
Assaig obert

Assaig obert de
‘Sota la neu’

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
Data
17/03/2021
Horari

A les 12:30h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït. Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

El dimecres 17 de març, els Personatges de la Beckett poden assistir a un assaig obert de Sota la neu, la nova producció de la Sala Beckett escrita i dirigida per Anna Llopart, en cartell del 08/04 al 09/05/2021.

A l’assaig hi participa l’equip artístic de l’espectacle i, un cop finalitzat, els Personatges poden compartir els seus dubtes i impressions amb l’equip.

De què va l’obra?

La vida de l’Alícia, una jove entregada a la feina, es veu trasbalsada quan un desconegut li entrega una cinta gravada pel Víctor, el seu germà bessó. És una versió d’un conte que el seu avi els explicava quan eren petits. Aquesta història remourà el passat de l’Alícia i l’obligarà a seguir les traces del Víctor, descobrint una realitat esfereïdora.

Sota la neu d’Anna Llopart forma part del cicle #jotambé. Violències de gènere i estructures de poder que tindrà lloc del 7 d’abril al 6 de juny a la Sala Beckett i que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

Com assistir-hi?

Per participar-hi has de ser Personatge de la Beckett i confirmar la teva assistència al mail personatges@salabeckett.cat.

Més informació sobre els Personatges de la Beckett

Atenció! Les places són limitades!

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar