caesen
Mostra

Bestial

Mostra del curs de teatre per a nois i noies d’Alberto Díaz
Data
18/06/2019
Horari

A les 18:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
Entrada gratuïta

El grup de teatre de nois i noies de 13 a 16 anys de la Sala Beckett presenta el seu espectacle Bestial com a resultat del treball que han estat fent al llarg del curs amb el professor Alberto Díaz. Els participants han pogut aproximar-se al fet teatral des del joc escènic i la improvisació en un espai d’experimentació on s’han dut a terme diversos mètodes d’entrenament actoral i s’han obert noves vies expressives, per a treballar com a actors creatius, oberts i dinàmics.

Sinopsi

Una història agredolça sobre la desorientació, els dubtes, els pensaments i les contradiccions de l’adolescència.

Un grup de nois i noies, companys d’institut, comparteixen tota mena de vivències durant les vacances d’estiu en una petita ciutat. Enmig d’una sensació generalitzada d’eufòria, serem testimonis de les intrigues, embolics amorosos i la recerca de noves sensacions d’aquest grup de joves, que donen com a resultat un entramat d’escenes versemblants, absurdes i còmiques que s’entrellacen i se sobreposen formant un calidoscopi de veus i presències. I, enmig d’aquest entramat, el destí irromp sense avisar, intensament i bruscament, i posa a prova el ritme de vida pausat i despreocupat de l’estiu en què estan immersos els personatges.

A partir de l’obra El regne animal de Jakob Nolte i Michel Decar

Adaptació i direcció: Alberto Díaz

Intèrprets: Arumi Amela Gómez, Martina Bertran Sancho, Lucia Busque López, Nalea García Peña, Emily Harris Iglesias, Bernat Inglada Petit, Ismael Khalifi Alvarez, Ainara Llorente Arandigoyen, Lucía López Pérez, Marina-Itzel Martinez Navalon, Laia Martínez Román, Lidia Moreno Garcia, Ariadna Muns Tovar i Càrol Tomé Moran

Et pot interessar
Mostra
Que calli el campanar!
Peça escènica de l’Obrador de Filosofia sobre les Identitats Col·lectives
Del 18/06/2019 al 19/06/2019
Espectacle
Amor mundi
de Victoria Szpunberg
Del 26/06/2019 al 28/07/2019
Espectacle
Cançó per tornar a casa
T de Teatre / Denise Despeyroux
Del 02/07/2019 al 28/07/2019
L’Speakers’ Corner del XIV Obrador d’estiu
En veu alta s’escriu millor!
12/07/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar