CA ES EN
Lectura dramatitzada

Cavaràs trinxeres

d'Albert Pijuan
Data
12/03/2018
Horari

A les 19h

Durada
1h 15min
Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Un atracament a una sucursal bancària equipada amb l’últim i esbojarrat crit en tecnologia antirobatoris.
Un pintor que rep un encàrrec enverinat que el permetrà sortir de la misèria econòmica.
Una noia atrinxerada en la fruiteria familiar per impedir que hi construeixin un hipermercat.
En un futur imminent, és possible que la hipertecnificació i el capitalisme triomfant acabin erradicant tot intent de lluita per a un món més just?
Podran existir Robin Hoods?
L’art podrà ser subversiu?
Es podrà plantar cara a les grans empreses?
Com es pot lluitar contra el Leviatan versió 3.0?
Un banc, un locutori i una fruiteria.
Tres espais qualssevol on s’esdevindran tres accions desesperades per evitar la desaparició d’uns valors anacrònics: memòria, dignitat, llibertat.
Tres trinxeres cavades al límit del nostre temps per amagar-hi la llavor de la resistència.
Una comèdia que no hauria de fer gràcia.

Albert Pijuan

Nascut a Calafell l’any 1985, és llicenciat en Ciències Polítiques i en Filosofia. En teatre, ha escrit una quinzena de peces entre creacions pròpies i adaptacions. A banda de Catalunya, les seves obres s’han estrenat i publicat a Itàlia, Xile o Iraq. Actualment, és el dramaturg de la companyia LaminimaL Teatre. Les seves últimes obres són Apocalypse Uploaded (Fira Tàrrega 2016), l’adaptació de la novel·la El jugador, de Fiodor Dostoievski (Teatre Tantarantana, 2017), i el monòleg Mort d’un pare vietnamita (projecte “Unjust Night”, Fucina Culturale Machiavelli, Verona 2017). En narrativa, ha publicat El franctirador (2014), Ramon Llull. Ara i aquí (2016) i Seguiràs el ritme del fantasma jamaicà (2017). Ha publicat relats curts en nombroses antologies i un llibre de poesia. També ha traduït de l’anglès Evelyn Waugh, Howard Barker o Dalton Trumbo, entre d’altres.

Autor: Albert Pijuan
Direcció: Daniela De Vecchi i Joan Martínez

Intèrprets: Anna Berenguer, Cris Codina, Ettore Colombo, Esperança Crespí, Carles Cruces, Pau Dudekula i Miquel Àngel Ripeu

Tècnic: Ignasi Bosch

Una producció de LAminimAL Teatre

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar