Taller

Col·laboració amb l’Institut Moisès Broggi

Dates
Del 08/01/2018 al 04/06/2018

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia participa per quart any consecutiu en el projecte artístic que l’Institut Moisès Broggi de Sant Martí desenvolupa amb els alumnes de segon d’ESO. Aquesta col·laboració servirà per continuar amb la tasca d’acostar els adolescents al teatre, a través del concepte de ‘teatre jove’ tal com s’entén a països com Alemanya o França.

A l’Institut Moisès Broggi es dediquen dos dies a la setmana al treball per projectes, amb l’art contemporani com a eix transversal. En concret, el projecte de segon d’ESO es concreta en tres grups de treball, al voltant del cinema, la música i el teatre.

En aquest context, la Sala Beckett estableix una col·laboració amb el grup de teatre. L’objectiu del projecte és crear i representar una obra de teatre jove. Per assolir aquest objectiu, els alumnes funcionaran com una companyia teatral, distribuint-se en els següents equips tècnics: escriptura, escenografia, audiovisuals, vestuari i interpretació. La Sala Beckett col·laborarà en la ideació i escriptura de l’obra i, més tard, aconsellarà els actors en els assaigs per interpretar els seus papers. La culminació de tot el procés serà l’estrena de l’obra, també sota la direcció dels mateixos alumnes.