caes
Xerrada

Col·loqui postfunció de ‘Demà’

amb l'equip artístic i Laia Salomón de la Fundació Arrels
Data
04/03/2020
Horari

Després de la funció de ‘Demà’

Espai
Sala de dalt
Preu
Inclòs en el preu de l'entrada

Podem arribar a un futur  com el que planteja Demà? Com ens relacionem entre nosaltres, i amb les persones que viuen una altra realitat? En el sistema en què vivim, molts elements ja ens empenyen a obviar persones i situacions del nostre entorn, per continuar en la nostra bombolla de pensament positiu. És per això que en aquest col·loqui volem comptar amb la Fundació Arrels, per posar èmfasi en alguns dels temes es proposen a l’espectacle i enfrontar-nos amb una realitat no gaire llunyana, a la qual totes estem exposades.

Les treballadores i voluntàries d’Arrels acompanyen a les persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint orientació i serveis útils d’allotjament, alimentació i atenció social i sanitària, per fer possible #ningúdormintalcarrer.

Aleix Fauró, director de l’espectacle, conduirà aquest col·loqui on participarà Laia Salomón de la Fundació Arrels i les actrius i actors de Demà.

Amb Laia Vila i l’equip artístic de l’espectacle

Et pot interessar
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020
AJORNAT – Les croquetes oblidades
de Clàudia Cedó
Del 21/03/2020 al 05/04/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar