Conferència

Col·loqui postfunció amb Màrius Serra

després de 'L'alegria', de Marilia Samper
Data
20/10/2017
Horari

Després de la funció de L’alegria (20:30h)

Espai
Sala de baix
Preu
Inclòs amb l'entrada de l'espectacle

Màrius Serra serà el dia 20 d’octubre a la Sala Beckett per comentar l’espectacle L’alegria, al costat de l’equip artístic de l’espectacle. Serra és autor del llibre Quiet, que va escriure sobre el seu fill que patia una greu encefalopatia, i aportarà la seva experiència personal, que compartirà amb els espectadors conjuntament amb l’equip artístic de l’obra.

Màrius Serra 

Màrius Serra és escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària, guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi, comprèn novel·les com Mon oncle (1994), Farsa (2006), De com s’escriu una novel·la(2004) o Plans de futur (2012), relats com La vida normal (1998), assajos com Verbàlia (2000) i llibres tan personals com Quiet (2008), en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat. Acaba de publicar la seva última novel·la: Res no és perfecte a Hawaii (2016). Les seves obres han estat traduïdes al castellà, l’italià, el romanès, el coreà, l’alemany i l’anglès. Ha traduït al català obres narratives i teatrals d’Edmund White, Tom Sharpe, Groucho Marx, Jayne Anne Philips, Matthew Kneale, Joe Brainard, Steven Berkoff o Tom Stoppard. Va rebre el XVI Premi de la Crítica Teatral de Barcelona 2006-2007 per la seva traducció d’Arcàdia, de Tom Stoppard, representada al TNC. Col·labora a La Vanguardia, TV3 i Catalunya Ràdio.

Més informació a: www.mariusserra.net.

Amb Màrius Serra

Hi participaran Marilia Samper, autora i directora de L’alegria, i les actius i actors de l’espectacle: Lluïsa Castell, Montse Guallar, Andrés Herrera i Alejandro Bordanove

Et pot interessar
L’alegria
de Marilia Samper
Del 11/10/2017 al 12/11/2017