caes
Xerrada

Col·loqui postfunció de ‘Suite TOC núm 6’

amb l'equip artístic i Xavier Cela Bertran
Data
03/04/2019
Horari

Després de la funció de Suite TOC núm 6

Espai
Sala de dalt
Preu
Inclòs en el preu de l'entrada

El patiment mental i el dolor psíquic no poden ser entesos sense posar al centre la vulnerabilitat inherent al desenvolupament de la vida mateixa. Però hi ha graus de patiment? Ens serveixen les classificacions i les formes d’explicar-lo actuals? Parlar de vulnerabilitat és parlar de sosteniment de la vida, de com ens sostenen i com sostenim, de com emmalaltim i ens curem en un context sociocultural amb tendència a les explicacions individualitzants i negadores del patiment mateix. De tot això reflexionarem, a partir del que l’obra de Suite TOC núm 6 ens hagi portat a sentir i pensar, durant el col·loqui postfunció.

Xavier Cela Bertran

Politòleg de formació i màster en Antropologia. Actualment compagina la feina d’educador i coordinador a la Cooperativa Candela amb la realització del doctorat a la URV sobre joventuts, gènere (masculinitats) i patiment mental. Participa des de fa anys en projectes de l’àmbit de la salut mental comunitària amb la Cooperativa Aixec i és professor col·laborador d’un postgrau en Salut Mental Col·lectiva de la UOC. Ha publicat alguns escrits sobre acompanyament al patiment mental amb joves des d’una mirada polititzada, col·lectiva i amb perspectiva de gènere.

Et pot interessar
Espectacle
Suite TOC núm 6
de Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco
Del 20/03/2019 al 14/04/2019
Andrea pixelada
de Cristina Clemente
Del 14/03/2019 al 14/04/2019
Espectacle
Els ocells
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La lleugeresa i altres cançons
d'Ivan Benet i Víctor Borràs
Del 25/04/2019 al 12/05/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar