CA ES
Club de lectura

Comentari del text ‘Blues’, de Sergi Pompermayer

Club de lectura 'Al peu de la lletra'
Data
14/03/2018
Horari

A les 19h

Preu
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

Aquesta temporada, proposem als Personatges de la Beckett una nova activitat: el club de lectura Al peu de la lletra. Volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. Després de conversar sobre Ofici de tenebres de Joan Rusiñol el mes de desembre, ara proposem la lectura de Blues, de Sergi Pompermayer.

Sinopsi

En el marc actual de terror provocat pels atemptats islamistes, l’Anna, directora general de la policia, ha de fer front a una crisi política i social de primer ordre, i en l’àmbit familiar als problemes creixents amb la seva filla adoptada de quinze anys, la convivència amb l’home que ara és la seva parella i la relació destructiva que té des que era adolescent amb el seu pare, l’Ernest. I entremig, l’Abdul, un noi àrab sense papers a qui l’Ernest vol ajudar. I a fora, el món, cada cop més sumit en el caos i en la pèrdua d’uns valors, que algun cop, no fa gaire, es creia que farien més gran a Europa. I la veu dels qui no tenen res, el blues.

L’autor

Sergi Pompermayer (Barcelona 1967) és llicenciat en veterinària. Debuta com a autor dramàtic l’any 1997 amb Zowie (XXV Premi Ciutat d’Alcoi) estrenada al Teatre Lliure amb direcció de Lluís Homar. També ha escrit Refugiats (TNC), direcció de David Plana. Cafè (Teatre Artenbrut).  Canguelis amb direcció de Jordi Puntí. Top Model amb direcció de Pep Cruz (Festival Temporada Alta 2009). Llum de guàrdia conjuntament amb Julio Manrique (Teatre Romea). Oddi al Teatro del Arte de Madrid, direcció de Paco Montes. New Order (Sala Flyhard) i Sacrifici (La Villarroel), dirigides per ell mateix. També ha realitzat les dramatúrgies de Timó d’Atenes de W. Shakespeare (Biblioteca de Catalunya) i de Don Joan de Molière (TNC), dirigides per David Selvas. Les seves obres s’han estrenat a Portugal, Irlanda, República Txeca i Mèxic. Com a guionista ha escrit per Plats Bruts, Porca Misèria, Lo Cartanyà, La Riera, Ask Lara (Premi Emmy 2012), Jet Lag, Moncloa ¿dígame?, L’un per l’altre i La Sagrada Família. 

Club de lectura ‘Al peu de la lletra’

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, cada tres mesos, amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit per tal que el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per tal de comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click a aquest enllaç!

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar