caesen
Xerrada

Conversa virtual entre Conchi León i Clàudia Brufau

Teatre de l'Amèrica Llatina

L’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona posava la mirada a l’Amèrica Llatina i, malgrat les inclemències de la Covid-19, que impedeixen el viatge i el desplaçament transoceànic, des de la Beckett mirarem de contribuir igualment en aquest coneixement, a través de les possibilitats que ens ofereix la tecnologia de les comunicacions en xarxa. És per això que proposem una sèrie de converses en profunditat amb alguns creadors i creadores llatinoamericans, seleccionats precisament per la seva vinculació al que havia d’haver estat el Grec 2020. Ho fem de la mà d’algunes i alguns periodistes especialitzats que ens permetran una aproximació rigorosa a cadascuna de les figures.

La conversa de dimarts 14 de juliol és entre la dramaturga Conchi León i la periodista cultural Clàudia Brufau.

Conchi León

Dramaturga, directora, docent, i actriu de teatre, cinema i televisió. Diplomada en literatura, protocol i periodisme, en direcció de teatre per a nens i en dramatúrgia. La seva obra destaca pel seu contingut social i testimonial. Els seus textos estan publicats a Mèxic i a l’estranger, han estat adaptats al cinema, estan traduïts a diferents idiomes i tenen presència en festivals internacionals.

Aquesta activitat forma part del Grec en Obert dins del marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Et pot interessar
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
94 minuts
de Sílvia Navarro
16/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar