caesen
Xerrada

Conversa virtual entre Guillermo Calderón i Juan Carlos Olivares

Teatre de l'Amèrica Llatina

L’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona posava la mirada a l’Amèrica Llatina i, malgrat les inclemències de la Covid-19, que impedeixen el viatge i el desplaçament transoceànic, des de la Beckett mirarem de contribuir igualment en aquest coneixement, a través de les possibilitats que ens ofereix la tecnologia de les comunicacions en xarxa. És per això que proposem una sèrie de converses en profunditat amb alguns creadors i creadores llatinoamericans, seleccionats precisament per la seva vinculació al que havia d’haver estat el Grec 2020. Ho fem de la mà d’algunes i alguns periodistes especialitzats que ens permetran una aproximació rigorosa a cadascuna de les figures.

La conversa de dilluns 13 de juliol és entre el dramaturg Guillermo Calderón i el periodista cultural Juan Carlos Olivares.

Guillermo Calderón

Dramaturg, guionista i director teatral. Va escriure i dirigir Neva, Diciembre, Clase, Villa, Discurso, Escuela, Kuss, Mateluna, Beben, Goldrausch i B. Va dirigir Beben i Kuss al Düsseldorfer Schauspielhaus, Goldrausch al Theater Basel i Neva al Public Theater de Nova York. El 2017 el Royal Court Theater de Londres va produir la seva obra B. Les seves creacions s’han presentat en més de 25 països.

En cinema ha fet de guionista de las pel·lícules Violeta se fue a los cielos, El Club i Neruda, entre altres.

Aquesta activitat forma part del Grec en Obert dins del marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

 

Et pot interessar
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar