caesen
Xerrada

Conversa entre Manuela Infante i Oriol Puig Taulé

Teatre de l'Amèrica Llatina

L’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona posava la mirada a l’Amèrica Llatina i, malgrat les inclemències de la Covid-19, que impedeixen el viatge i el desplaçament transoceànic, des de la Beckett mirarem de contribuir igualment en aquest coneixement, a través de les possibilitats que ens ofereix la tecnologia de les comunicacions en xarxa. És per això que proposem una sèrie de converses en profunditat amb alguns creadors i creadores llatinoamericans, seleccionats precisament per la seva vinculació al que havia d’haver estat el Grec 2020. Ho fem de la mà d’algunes i alguns periodistes especialitzats que ens permetran una aproximació rigorosa a cadascuna de les figures.

La conversa de dilluns 20 de juliol és entre la dramaturga Manuela Infante i el periodista cultural Oriol Puig Taulé.

Manuela Infante

Dramaturga, directora, guionista i músic. Entre 2001 i 2016 va treballar com a dramaturga i directora de la companyia Teatro de Chile, portant a escena les obres Prat, Juana, Narciso, Rey Planta, Cristo, Ernesto, Multicancha, Loros Negros, Zoo i Realismo. Fora de la companyia ha estrenat Fin, al Festival de Mòdena; What’s he building in there?, creada en una residència artística a The Watermill; On the beach, comissionada per Bob Wilson i estrenada en el Baryshnikov Arts Center de Nova York; i Don’t feed the humans, estrenada en el Hebbel am Uffer de Berlín. Fora de Xile, els seus treballs han estat presentats a Amèrica, Europa i Àsia. El seu treball més recent és Estado vegetal, obra estrenada en el cicle Teatro Hoy de Fundación Teatro a Mil i que s’ha representat en països como Singapur, Suïssa i Corea del Sud.

Aquesta activitat forma part del Grec en Obert dins del marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Et pot interessar
Nova normalitat, vella normativitat?
Amb Sira Abenoza, Roger Bernat i David Fernàndez
20/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
Bisos blaus
de Roc Esquius
21/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
Qui estigui lliure
de Xavi Buxeda
23/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar