caes
Jornada

Creative Urban District

Dates
Del 18/12/2020 al 20/12/2020
Horari

Funcions d’Els ocells
Divendres i dissabte, 20h
Diumenge, 18:30h

 

Funcions de Karaoke Elusia
Divendres i dissabte, 19:30h
Diumenge, 18h

 

Funcions de Prometeu
Dissabte, 16:30h i 18h
Diumenge, 12:30h i 17h

Del 18 al 20 de desembre se celebra l’Urban Creative District de Poblenou Urban District. Un esdeveniment en què l’art i la creativitat seran l’objectiu principal i on la comunitat creativa de Poblenou ofereix diverses propostes culturals. La Sala Beckett s’adhereix a les jornades amb les funcions d’Els ocells de La Calòrica a partir de l’obra d’Aristòfanes, Karaoke Elusia d’Oriol Puig i Prometeu d’Agrupación Señor Serrano.

Urban Creative District

Poblenou és un barri que no ha parat de reinventar-se i que des dels seus orígens industrials ha evolucionat fins convertir-se per mèrits propis en el districte cultural de Barcelona.

Amb l’arribada de Nadal i amb l’objectiu de recuperar l’activitat dins de la nova normalitat, la comunitat creativa del Poblenou sortirà al carrer del 18 al 20 de desembre amb horari ininterromput de 10 hores per organitzar una mostra creativa.

La programació comptarà amb algunes activitats organitzades des de la mateixa associació i altres per la comunitat de socis, com tallers creatius, actuacions musicals intermitents i propostes gastronòmiques.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar