Mostra

Cremallera

Mostra de l’espectacle resultant del Projecte “Emoció i Representació” de l’INS Moisès Broggi
Data
09/06/2017
Horari

A les 18h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Activitat gratuïta

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia ha participat per tercer any consecutiu en el projecte artístic que l’Institut Moisès Broggi de Sant Martí desenvolupa amb els alumnes de segon d’ESO. Aquesta col·laboració servirà per continuar amb la tasca d’acostar els adolescents al teatre, a través del concepte de ‘teatre jove’ tal com s’entén a països com Alemanya o França. Ara presenten el resultat d’aquest projecte amb un espectacle escrit i dirigit per ells mateixos.

Sinopsi

El Diego, la Paula, la Mar, la Lucía, el Simon i la Laura (un grup d’adolescents de 14 i 15 anys) lamenten la mort del ser amic Nèstor en estranyes circumstàncies. Discussions, interrogatoris i excursions a l’escena del crim omplen els dies posteriors a la trista notícia, durant els quals la Laura i el Diego intenten investigar la mort del seu amic. Ha estat un accident o es tracta d’un assassinat? Qui tindria motius per acabar amb la vida del Nèstor? Aconseguiran el Diego i la Laura saber què va passar realment?

Direcció: Jana Garriga i Maria Martínez

Interpretació: Marta Anglès, Camil·la Casas, Max Figueras, Carla Monrós, Martí Peña, Daniel Alejandro Pérez, Natàlia Rolando i Núria Sales

Escenografia: Míriam Abbas, Ignasi Larreula i Roberto Vásquez
Vestuari i maquillatge: Aida Bergés i Carla Gómez
Audiovisuals: Ernest Bureau, Adrià Dalmau, Xaina Salvatierra, Max Ulloa i Uma Valls