caes
Assaig obert

CROQUIS_BCN

Mostra de projectes d’arts escèniques en procés de creació
Dates
Del 17/12/2016 al 18/12/2016
Horari

19:30h

Preu
Taquilla inversa. L’espectador decideix el preu després de participar a l'activitat.

Cal reserva prèvia a reserves@salabeckett.cat

 

El Projecte CROQUIS_BCN és una convocatòria adreçada a projectes d’arts escèniques que es troben en procés de creació. Les companyies comparteixen aquest procés amb el públic, presentant un fragment de la peça en què treballen, debatent-lo amb els espectadors.

Dels 52 projectes que s’han presentat per formar part de la tercera edició CROQUIS_BCN, s’han seleccionat els següents 8 projectes:

Dissabte 17 a les 19:30h
Palmyra. Nasi Voutsas and Bertrand Lesca (Anglaterra)
Un nou inici. Cia. The Amateurs
Projecte ‘92.  Col·lectiu LasHuecas
El Percebeiro. David Menéndez

Diumenge 18 a les 19:30h
Drink my milk. Cia. Georgette and Miss Wolf
Carnage. Collectif Champ Libre (França)
El meu nom és Hor. Psirc
Elefant terrible. Roger Torns i Eric Balbàs

Després de cada una de les mostres dels espectacles, se celebrarà un col·loqui en què creadors i públic compartiran punts de vista, dubtes i opinions.

Els participants opten a una residència a Can Felipa i a estrenar l’espectacle final a la Sala Beckett la propera temporada. L’elecció de les dues companyies guardonades la durà a terme una comissió formada pels organitzadors de CROQUIS_BCN.

Amb la col·laboració de:

logotip_moritz_mini

CROQUIS_BCN està organitzat per ATRESBANDES, DeCollage, Centre Cívic Can Felipa i Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar