Mostra

Despresión

Mostra dels alumnes de 2n d’ESO de l’INS Moisès Broggi
Data
28/05/2018
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
Entrada gratuïta

Espectacle en castellà

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia ha participat per quart any consecutiu en el projecte artístic que l’Institut Moisès Broggi de Sant Martí desenvolupa amb alumnes de segon d’ESO. Aquesta col·laboració serveix per continuar amb la tasca d’acostar els adolescents al teatre. Ara presenten el resultat d’aquesta col·laboració amb un espectacle escrit i dirigit per ells mateixos.

Sinopsi

Poden cinc joves salvar-se de les terribles conseqüències de formar part de la societat en què vivim? Ho sabrem amb Despresión, on acompanyarem la Paula, el Marco, la Lucia, l’Àlvaro i en Bruno en l’aventura de les seves vides (o de les seves mentides); on podrem viure en un món feliç ple de números musicals. No tot és el que sembla, i encara menys en aquesta obra de ciència-ficció.

Presentació

Vint alumnes de segon d’ESO de l’Institut Moisès Broggi ens hem ajuntat per fer una obra musical de ciència-ficció representada en escena per nosaltres mateixos.

Tot el procés va començar amb la creació de l’argument, que també implicava el desenvolupament de la trama amb què finalment treballaríem. Tractant-se d’una companyia de vint persones, vam haver de dividir-nos en diferents equips tècnics per tal de cobrir totes les necessitats: llums, so, vestuari, escenografia i coreografia.

Vam dur a terme l’escriptura del guió entre tots perquè resultés el més inclusiu per a tothom, però l’equip d’escriptura es va encarregar de les darreres escenes i, en general, d’acabar de polir tot el guió.

Després del càsting, ja teníem els papers repartits. Durant els assaigs, mentre els actors i les actrius treballaven, els diferents equips tècnics hem realitzat totes les tasques necessàries: muntar decorats, pensar en el vestuari… Per repartir-nos la feina i fer que l’obra sigui més nostra, hem triat d’entre nosaltres una sèrie de directores, encarregades de dirigir els assaigs i el progrés dels diferents equips tècnics.

Directora: Martina Hortal
Ajudant de direcció: Guillem López
Directora tècnica: Laura Moreno

Interpretació: Tom Calpena, Tanit Diani, Maria Ginart, Alba Gómez, Guillem López, Guim Rovira i Gabriel Vargas

Audiovisuals: Darío Arauz, Aniol Franch, Luis Enrique Ordóñez i Jan Ortúzar
Coreografia: Tom Calpena, Laura Moreno i Vera Sánchez
Escenografia: María Isabel Melgarejo i Ranya Rhanname
Vestuari i maquillatge: Laura López, Oussama Laghrissi i Enzo Rodríguez

Et pot interessar
Mostra
El mirall
Mostra del projecte creat pels alumnes de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
17/04/2018
Mostra
L’illa de la felicitat
Iván Morales EN RESiDÈNCIA a l’Institut Joan Fuster
23/05/2018
Speaker’s corner
Lectures dramatitzades 'Adéu al cotxe!'
25/04/2018
Espectacle
El pes del plom
d’Aleix Fauró i Isis Martín
Del 25/05/2018 al 27/05/2018