caesen
Taula rodona

La dramatúrgia valenciana actual: textos i contextos

Una conversa postfunció entre Paco Zarzoso i Ramon X. Rosselló
Data
16/03/2018
Horari

Després de la funció d’Ultramarins (20h)

Espai
Sala de dalt
Preu
Gratuït, inclòs amb l'entrada de l'espectacle 'Ultramarins'

La xerrada s’estructurarà en dues parts: en la primera, el professor Ramon X. Rosselló, de la Universitat de València, presentarà una panoràmica sobre la situació de la dramatúrgia valenciana dels darrers anys. A continuació, s’iniciarà un diàleg entre l’autor Paco Zarzoso i Rosselló al voltant de la formació dels dramaturgs i dels processos de creació.

Ramon X. Rosselló

Ramon X. Rosselló és professor titular al Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València i membre de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. La seua tasca docent i investigadora s’ha centrat en la teoria i anàlisi del teatre i en la història del teatre contemporani en llengua catalana, especialment el corresponent a la segona meitat del segle XX.

Paco Zarzoso

Dramaturg, actor i director. Durant els anys de vida de la Companyia Hongaresa de Teatre, n’ha estat l’administrador, i comparteix les funcions de director artístic juntament amb Lola López i Lluïsa Cunillé, les altres fundadores de la companyia. Porta més de 20 obres estrenades com a autor i ha dirigit al voltant d’un quinzena d’espectacles. Més informació de Paco Zarzoso aquí

D.O. València

Sota l’encapçalament de D.O. València, i seguint el format de D.O. Illes Balears que vam promoure la temporada passada, volem afavorir l’exhibició d’espectacles creats per artistes valencians i ser-ne altaveu. Durant tres setmanes acollirem diverses propostes representatives del panorama escènic valencià que aniran acompanyades de dues xerrades que ens ajudaran entre millor la situació cultural dels artistes de la terreta. Amb cicles com aquest volem donar a conèixer la creació contemporània d’altres territoris a Catalunya.

Amb Ramon X. Rosselló, professor de la Universitat de València i Paco Zarzoso, dramaturg

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar