Xerrada

El Cafè de la Memòria

Peripècies de la Sala Beckett
Dates
De l'01/10/2016 al 15/10/2016
Horari

1, 8 i 15 d’octubre

Amb motiu de l’obertura de la nova seu, la Sala Beckett convida veïns i antics usuaris de la Cooperativa Pau i Justícia a fer un cafè amb joves dramaturgs perquè ens expliquin de viva veu els seus records, experiències i emocions viscudes entre les parets d’aquest edifici.
Recollirem també fotografies, programes, revistes de l’època i tot el que ens pugui ajudar a recordar aquells anys i aquelles lluites.
Dels testimonis recollits, els dramaturgs en faran néixer petites obres de teatre que uns mesos després seran presentades en públic a la Sala Beckett.
Els dissabtes 1, 8 i 15 d’octubre, en el marc d’aquestes trobades, farem entrevistes de mitja hora a tots aquells que ho desitgin perquè ens expliquin la seva història en relació a l’edifici.
Aquesta experiència és una iniciativa del Laboratori de Creació “Peripècies” de la Sala Beckett, que reuneix actors i dramaturgs, amb coordinació artística de Sergi Belbel.
Si esteu interessats a compartir les vostres vivències, podeu contactar amb la Sala Beckett a través d’aquest mail: obrador@salabeckett.cat.

Per participar-hi és imprescindible haver contactat amb nosaltres prèviament.