Lectura dramatitzada

Llibre de l’Ester

de Marcos Xalabarder
Data
22/09/2021
Horari

A les 19 h

Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Sinopsi

L’Ester pateix una estranya condició: no deixa de dividir-se per dins, donant peu a una munió creixent d’éssers que conviuen al seu cap fins a esdevenir tota una civilització.

A mesura que aquesta humanitat creixi dins seu sense control, l’Ester haurà de prendre una decisió final.

Aquesta obra és fruit de l’Itinerari Beckett, que vol promoure l’escriptura de noves peces teatrals.

Marcos Xalabarder
(Barcelona, 1974)

Marcos Xalabarder Aulet és periodista, escriptor i creador d’espectacles literaris. Creador multidisciplinar, té una àmplia formació en multimèdia, videomàpping i interactivitat. Improvisador de contes i relats (Pidemeuncuento.com, L’Inventacontes), des del 2010 es dedica a la creació literària en directe (Improtext). El 2014 funda l’Associació Escriptura en Viu (www.escrituraenvivo.org), que es dedica a la investigació i producció de formats híbrids que combinen la creació literària improvisada amb altres arts. Des del 2019 dirigeix a la Sala Beckett un laboratori dramatúrgic al voltant de la creació literària improvisada.

En teatre, rep formació a la Sala Beckett, el Teatro de los Sentidos i l’Institut del Teatre (on actualment estudia el primer curs de Direcció i Dramatúrgia).

És autor dels llibres de contes Arquitecturas MínimasPidemeuncuento, així com de nombroses peces de teatre estrenades al circuit amateur (Improtext, La Pàgina Negra o El Guardián, entre d’altres) i de microteatre (Prometeo, Iteraciones i Órganos).

Autor: Marcos Xalabarder

Direcció: Marta Gil Polo

Intèrpret: Isabelle Bres

Una producció de la Sala Beckett