Mostra

El mirall

Mostra del projecte creat pels alumnes de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
Data
17/04/2018
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

Com seria el món d’avui dia si no s’hagués inventat internet? Quines serien les diferències entre un món amb internet i un món sense? Seríem realment tan diferents? Els alumnes de l’Escola Pia Nostra Senyora ens convidem a veure un espectacle doble, un espectacle on veureu la mateixa història, la de la noia desapareguda, amb els mateixos personatges i les mateixes escenes, des de dos punts de vista: el d’un món on hi ha internet i el d’un món on no n’hi ha. Un mirall entre dos mons que es reflecteixen l’un a l’altre. Un mirall on mirar-nos a nosaltres mateixos.

Partint d’aquesta premissa, els dos grups de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora, han creat un text que funciona com un díptic i que mira de reflexionar sobre com les relacions entre les persones es veuen condicionades inevitablement per l’entorn físic i tecnològic en què els ha tocat viure. No es tracta en cap cas d’apuntar quin món és millor que l’altre, sinó d’observar i analitzar les petites o grans diferències que s’hi produeixen.

Sinopsi

La desaparició d’una noia de disset anys trastoca el món de deu adolescents. Aquest fet canviarà les seves vides per sempre. Res no tornarà a ser el mateix. Sobretot a partir del dia que la desapareguda apareix assassinada.

L’Escola Pia i la Sala Beckett 

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries d’Iniciació al teatre i d’Arts escèniques) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats amb la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Dramatúrgia: Núria Plazas, Emma López, Marc Barroso i Pau Casado
Direcció: Gemma Garcia, Txell Marsol, Alexandre Cortés i Aida Vázquez

Intèrprets: Pau Casado, Alexandre Cortés, Javier Dalmau, Astrid Estebanell, Gemma Garcia, Carlos Garcia, Eulàlia Guntín, Michael Andreas Haeringer, Maria León, Emma López, Txell Marsol, Ariadna Martínez, Marta Moro, Maria Planas, Núria Plazas, Neus Sánchez, Max Selva, Irma Tàrraga, Armand Torrego i Aida Vázquez

Escenografia: Irma Tàrraga, Eulàlia Guntín, Ariadna Martínez, Maria Planas i Neus Sánchez
Il·luminació: Armand Torrego
Vestuari: Astrid Estebanell, Maria León, Carlos Garcia i Javier Dalmau
So i música: Michael Andreas Haeringer, Max Selva i Marta Moro
Ajudants de direcció: Eulàlia Guntín i Irma Tàrraga
Regidor: Marc Barroso

Producció: Martí Gallén

Et pot interessar
Mostra
L’illa de la felicitat
Iván Morales EN RESiDÈNCIA a l’Institut Joan Fuster
23/05/2018
Mostra
Despresión
Mostra dels alumnes de 2n d’ESO de l’INS Moisès Broggi
28/05/2018
Speaker’s corner
Lectures dramatitzades 'Adéu al cotxe!'
25/04/2018
Espectacle
Distància
de Roger Torns
Del 11/05/2018 al 20/05/2018