CA ES
Lectura dramatitzada

Éssers

de Carsten Ahrenholz
Data
27/11/2017
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
3€ (Personatges de la Beckett gratuït)
> Comprar entrades

Sinopsi

L’acció d’aquesta breu peça té lloc en una plaça pública, tancada per unes obres que fa temps que es troben aturades. Els petits comerços del voltant, afectats també per una greu crisi econòmica, lluiten per la seva supervivència. Un dia, però, es produeix un petit però significatiu canvi a la plaça: es col·loca mobiliari urbà davant d’una de les botigues. Una persona gran sense sostre ho troba i s’hi instal·la. Una persona d’edat mitjana surt de la seva botiga, decidida a impedir aquest nou revés per al seu negoci. A prop, un infant juga a pilota.

Tres persones, tres astres, girant cadascun en la seva òrbita, que comparteixen el mateix camp gravitacional.

L’autor: Carsten Ahrenholz

Nascut a Alemanya, on es va formar com a escenògraf. Als vint i set anys va deixar la seva ocupació al Centre Dramàtic de Colònia per dedicar-se a l’escriptura. Un any més tard es trasllada a Barcelona, on viu i treballa com a professor, locutor i actor de doblatge. Als anys noranta, José Sanchis Sinisterra va programar dues de les seves obres a la Sala Beckett: Amanda (dirigida per Hermann Bonnin i protagonitzada per Amparo Soler Leal) i Pluscuamperfecto (dirigida pel propi autor i protagonitzada per Manel Barceló). El 2005, l’editorial Destino va publicar la novel·la El vigilante. Després d’escriure principalment en castellà, Éssers és el seu primer treball en català.

Autor i director: Carsten Ahrenholz
 
Intèrprets:
Ésser gran: Arnau Vilardebò
Ésser mitjà: Àgata Roca
Ésser petit: Roc Gisbert

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar