Taula rodona

La gestió humanitària de les epidèmies

Amb David Noguera i Lídia Heredia
Data
13/07/2020
Horari

A les 19:30h

Espai
Parc Central del Poblenou
Preu
Activitat gratuïta d'accés lliure fins a completar aforament

L’actual crisi sanitària ha suposat per a molts ciutadans viure una situació del tot nova i desconeguda. Una experiència inesperada per a la qual ningú no ens havia preparat.

Ara bé, si revisem la història recent de les epidèmies al món, ens adonem que són força les poblacions afectades per malalties infeccioses: còlera, dengue, malària, ebola, entre d’altres; són alguns dels agents que causen milers de morts cada dia.

David Noguera, president de Metges Sense Fronteres, conversarà amb Lídia Heredia, periodista, sobre com gestionen des d’aquesta organització medicohumanitària les situacions d’emergència epidemiològica i com s’ha tractat la pandèmia del coronavirus en aquest context.

Taules rodones de l’Obrador d’estiu 2020

Promoure la reflexió conjunta sobre aspectes de dramatúrgia i inquietuds del món contemporani és, des de sempre, un dels objectius de la Beckett i també del seu Obrador d’estiu. La reflexió sorgeix de manera espontània, sempre, durant les sessions d’un curs, en sortir d’un espectacle, comentant una lectura…

Però aquest any volem proposar específicament tres aspectes que la crisi del Coronavirus i el confinament ens han posat damunt la taula. Tres reflexions a abordar des d’una perspectiva mèdica i social, teatral i cultural, i també des de la filosofia i l’art.

La gestió humanitària de les epidèmies (13/07)
Escenaris del postconfinament. Cal pensar noves teatralitats? (15/07)
Nova normalitat, vella normativitat? (20/07)

Amb la participació de:

David Noguera (president de Metges Sense Fronteres)
Lídia Heredia (periodista)

 

Et pot interessar
Escenaris del postconfinament
Amb Xavier Albertí, Anna Giribet, Juan Carlos Martel, Magda Puyo i Salvador Sunyer
15/07/2020
Nova normalitat, vella normativitat?
Amb Sira Abenoza, Roger Bernat i David Fernàndez
20/07/2020