Mostra

Girls Like That

Mostra del curs de teatre per a nois i noies de 13 a 16 anys
Data
06/06/2023
Horari

A les 18:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta a porta tancada

Les alumnes de l’escola St. Helen es coneixen des que van començar a anar a escola. Són i seran amigues per tota la vida. Però un dia, quan ja van a l’institut, la foto d’una d’elles, l’Scarlett, arriba als mòbils de tothom. A la foto hi surt l’Scarlett despullada. Ningú no sap qui l’ha enviat, però tothom la mira i la reenvia. Què fa que les seves companyes no reaccionin com s’esperaria d’elles en ple segle XXI? La maldat, la por o la falta d’empatia?

Girls like that és una obra sobre l’estigmatització sexual i l’assetjament escolar amb perspectiva de gènere, que vol reflexionar sobre la responsabilitat de totes en aquestes situacions. És el retrat dur i irònic d’una generació que viu marcada per l’exposició constant a determinats estereotips i per la preocupació per les aparences i la imatge que exhibeixen virtualment. Una generació que semblava que tenia ja superades certes dinàmiques però que encara es regeix per comportaments, lògiques i discursos masclistes i misògins.

Autoria: Evan Placey
Traducció: Nan Vidal
Versió i direcció: Alberto Díaz

Repartiment: Uma Ambros Boschan, Marco Antequera, Carla Barenys Hernandez, Héctor Burdallo Pulido, Adrià Fecé Pujol, Vinicio Ferretti, Sofia Garzón Tarazona, Uma Gorfinkel Spagnuolo, Anna Grande Abilleira, Amanda Sainz Calzado, Martina Sánchez i Martí Vilà Moreno

Agraïments: Cia. Càlam