Mostra

Greatest hits, grans cops

Mostra del curs d’interpretació d’Iván Morales
Data
26/06/2019
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Entrada gratuïta

Durant tot un curs, hem estat treballant escenes de textos que formen part del meu propi cànon dramatúrgic contemporani, els que a mi m’han colpejat i m’han fet ser l’autor i el director que soc però, sobretot, l’espectador que m’agrada ser, aquell que va al teatre perquè necessita entendre una mica millor la vida, el que demana a l’experiència teatral un cop al cor i a l’ànima que m’arreli i em doni ales al mateix temps.
A partir del material textual de peces de Patti Smith i Sam Shepard, Alejandra Pizarnik, Wajdi Mouawad, Oriol Pla, El Canto de la Cabra, John Cassavetes, Annie Baker… (i un bonus track, si em permeteu la indulgència, d’un text propi), he intentat posar en pràctica amb els alumnes les eines d’allò que podríem anomenar l’actor humanista; és a dir, aquell o aquella que posa per davant de qualsevol altre objectiu servir de canal per descobrir quina és l’essència de l’experiència humana, amb l’alquímia de la seva suma amb el text i el públic. El meu amor i respecte cap el teatre no em permet demanar-li menys.
Aquest any de feina es tanca amb la vostra presència. Gràcies per venir.

Iván Morales

Intèrprets: Jordi Ciurana, Marc Di Francesco, Pau Escobar, Fanny Gatibelza, Pol Hermoso, Raúl Moreno, Daniel Rived, Alba Teixidó i Paula Storm