caes
Xerrada

Ira i dona

amb Míriam Hatibi i Carla Vall
Data
24/11/2021
Horari

A les 19h

Espai
Sala de baix
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït
> Comprar entrades

Tradicionalment, la ira ha estat una emoció masculina, encarnada i expressada pels homes. En la dona, en canvi, la ira ha estat llargament silenciada, una emoció que la dona no havia d’expressar ni sentir. En els darrers temps, alguns moviments feministes han reivindicat la ira de les dones com a motor de canvi. ¿La ira és necessària per combatre la injustícia? ¿Cal que les dones s’apropiïn també d’aquesta emoció? Míriam Hatibi i Carla Vall compartiran les seves reflexions per acostar-nos aquesta cara de la ira.

Participants

Míriam Hatibi

Miriam Hatibi. Analista de dades i activista catalana. És autora de l’assaig sobre la identitat i la inclusió Mírame a los ojos. Des de fa uns anys dedica part del seu temps a l’activisme antiracista i feminista, amb un focus important en la força de la comunicació per aconseguir canvis socials.

Carla Vall

Carla Vall i Duran. Advocada penalista i criminòloga catalana experta en drets humans, en especial els de les dones i els dels infants, i en l’abordatge i prevenció de violències masclistes.

Amb la participació de Míriam Hatibi, analista de dades i activista i Carla Vall, advocada penalista i criminòloga.

El cicle de conferències Ira, clàssics i món contemporani està organitzat pel Festival Clàssics.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar