Xerrada

Ira i xarxes socials

amb Juana Dolores i Bernat Dedéu
Data
17/11/2021
Horari

A les 19h

Espai
Sala de baix
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Cada vegada tenim més la impressió que les xarxes socials no fan sinó despertar les baixes passions de les persones. De fet, si parléssim en clau de pecats capitals, diríem que Twitter és l’espai de la ira. ¿Per què les xarxes socials desperten aquestes reaccions? ¿Què aboquem a les xarxes que no traiem fora? ¿Les xarxes encenen les persones o, pel contrari, serveixen de canal per sublimar la ira i buidar-nos d’aquesta passió? Amb l’ajut dels clàssics, Juana Dolores Romero i Bernat Dedéu miraran de respondre a aquestes qüestions.

Participants

Juana Dolores

Juana Dolores és actriu, dramaturga i directora d’escena, també poeta i vídeoartista. Va fundar i coordina @HYBRIS.VIRAL, un projecte cibernètic que problematitza la vida material, sentimental i virtual a través de les poètiques de la imatge i el discurs.

Bernat Dedéu

Bernat Dedéu. Filòsof i escriptor català. Escriu i col·labora per a diversos mitjans, entre d’altres, escriu columnes d’opinió a El Nacional, col·labora a la tertúlia El perquè de tot plegat d’El món a Rac1, dirigeix i presenta el podcast de llibres L’Illa de Maians i publica setmanalment al The New Barcelona Post.

Amb la participació de Juana Dolores, actriu i escriptora i Bernat Dedéu, filòsof i escriptor.

El cicle de conferències Ira, clàssics i món contemporani està organitzat pel Festival Clàssics.