caes
Mostra

‘El joc de la pesta’ d’Eugène Ionesco

Mostra del curs de teatre per a nois i noies d’entre 13 i 16 anys
Data
08/06/2021
Horari

A les 18:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

Ens ha tocat viure una època difícil. Un temps de restriccions, confinament, distància… i por. Molta por. Aquesta obra s’ha assajat en el context d’una pandèmia mundial i estem contents d’haver pogut arribar fins aquí. Si avui estàs llegint aquestes línies, mentre nosaltres estem a punt de començar la representació, voldrà dir que estem vius i que ens hem pogut reunir en aquest lloc de trobada únic i necessari que és una sala de teatre, per celebrar-ho.

Aquest any, més que mai, no hem pogut obviar el que estava passant al carrer, mentre nosaltres ens dedicàvem a aprendre a fer teatre. La pandèmia s’ha colat inevitablement a l’aula. Però, enlloc de parlar-ne amb les nostres paraules, ho farem amb les d’Eugène Ionesco a l’obra Jeux de massacre (1970). En aquests mesos hem vist com les seves paraules ressonen avui de manera poderosa. Amb un àcid sentit de l’humor, Ionesco ens parla d’una ciutat qualsevol, en una època qualsevol. S’hi ha estès un mal desconegut que fa que la gent mori sense causa aparent, de manera aleatòria. No s’hi pot fer res. I s’escampa la por. Por a la mort. Por a l’altre. Por, també, de nosaltres mateixos.

Autor: Eugène Ionesco
Traductor: Lluís Hansen
Adaptació i direcció: Alberto Díaz
Amb: Eva Vila, Julia Lunelli, Mar de Álvaro, Natàlia González, Noa Gabriel i Uma Ambros

Et pot interessar
Jornada
5è any de la Beckett al Poblenou
Gràcies per ser-hi!
09/06/2021
Espectacle
El combate del siglo
de Denise Duncan
Del 27/05/2021 al 13/06/2021
Espectacle
Heisenberg
de Simon Stephens
Traducció: Joan Sellent
Del 30/06/2021 al 01/08/2021
Espectacle
Salvació
Total Imminent
Immediata Terrestre i Col·lectiva
de Tim Crouch
Traducció: Adriana Nadal
Del 08/07/2021 al 11/07/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar