caesen
Lectura dramatitzada

Kiss Me Love

d’Oriol Tarrason
Data
28/11/2018
Horari

A les 19h

Durada
1h 35min
Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Sinopsi

El Marc és un guitarrista sense sort que ha deixat de perseguir un futur com a músic perquè es veu obligat a ocupar-se del Marcel que està malalt. Una embòlia li ha fet perdre bona part de la memòria i amb trenta anys es converteix en una persona totalment dependent. Al mateix temps, en un racó del mateix barri, la Marina treballa en un magatzem de fruites però lluita per aconseguir un futur ple d’èxits professionals més enllà del magatzem on s’ha criat. Les vides d’en Marc i de la Marina es veuran alterades en el moment en què el Marcel i l’Ataulfo, propietari del magatzem, es faran amics malgrat que ells intentin impedir-ho.

10 anys de Les Antonietes

L’any 2008 l’Annabel Castan, la Maria Ibars i un servidor, l’Oriol Tarrason, ens posem a la recerca de set actors per poder muntar El mal de la joventut de Ferdinand Brückner. Estem decidits a apostar per una manera personal de fer teatre. Una aposta gairebé impossible: teatre de repertori amb una companyia estable independent i de petit format. Un projecte que només s’entén per la joventut del nostre grup i les ganes de fer teatre.

Així van néixer Les Antonietes. Hem crescut, hem canviat, han passat cares noves i moltes coses més en aquests deu anys però, fidels a la nostra idea, seguim investigant noves dramatúrgies per seguir fent els autors de sempre: Shakespeare, Txèkhov, Ibsen o Tennessee Williams, entre d’altres. Arriscar malgrat l’error, encertar malgrat el risc. Aquesta és la filosofia de la nostra companyia, que està de celebració del seu 10è aniversari.

Les Antonietes comencem el 2018 una nova etapa amb la qual, sense abandonar el risc i el compromís artístic, volem obrir-nos a nous i apassionants camins. Però, com tot camí, encara està per fer i us convidem a compartir-lo amb nosaltres.

Volem donar les gràcies de tot cor al meravellós grup d’actors amb qui hem compartit aquest fragment de la nostra vida, a tots els tècnics, a les sales i als espectadors, per haver confiat en el nostre projecte.

Ens veiem dalt dels escenaris.

Oriol Tarrason

Oriol Tarrason

Oriol Tarrason (Barcelona, 1969) és diplomat en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona (1991-1994). Després d’alguns anys treballant com a actor, escriu i dirigeix Sota l’escorça al Festival Internacional de Sitges 2002.

Des d’aleshores ha combinat tasques d’actor, director i dramaturg. Treballa com a director artístic de Les Antonietes des de l’any 2007, companyia amb la que ha estrenat vuit espectacles a Barcelona, Madrid i València entre altres ciutats espanyoles: Mambo, (2016) d’Oriol Tarrason; Un tramvia anomenat desig (2015) de Tennessee Williams; Stockmann (2015) d’Henrik Ibsen; Somni americà (2015) d’Oriol Tarrason; Shake-spirit, adaptació de W.Shakespeare (2014); Vània, d’A.P.Txekhov, (2014); Molt soroll per res (de William Shakespeare) (2011) i El mal de la juventud (de F. Bruckner) (2010).

Autoria i direcció: Oriol Tarrason

Repartiment: Joan Anguera, Dani Arrebola, Patrícia Mendoza i Oriol Tarrason

Música: Oriol Mula, interpretant en directe temes del seu últim disc

Producció executiva: Annabel Castan i Raül Perales

Companyia: Les Antonietes Teatre

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar